NYBYGGNATION

HUS – GARAGE – CARPORT – ATTEFALLSHUS

 
Vi finns här för att förverkliga din dröm och skapa det perfekta utrymmet för dig och dina nära.
Med vår erfarenhet och din dröm som riktmärke kan vi skapa väggar som inte bara uppfyller dina behov utan överträffar dina förväntningar.
Vi erbjuder ett brett utbud av alternativ för att skapa väggmoduler som är skräddarsydda för din vision.
Våra skickliga hantverkare kan bygga väggarna med precision och omsorg, antingen i vår varmhall för att säkerställa kvalitet och noggrannhet, eller direkt på plats om det är din önskan.
Oavsett om du föredrar den varma och traditionell känslan av hus, den mer moderna , eller föredrar en blandning, så finns vi här för att vägleda dig genom processen.
Tillsammans kan vi skapa väggar som inte bara är funktionella, utan som också är en reflektion av din personlighet och stil.
Låt oss ta din dröm och göra den till verklighet, steg för steg, vägg för vägg. Vi är redo att börja bygga något fantastiskt tillsammans.
 
Med vår totalentreprenad tar vi hand om allt från start till mål, tillsammans med våra pålitliga partners. Ni kan lugnt fokusera på annat medan vi ser till att allt blir klart. När arbetet är avslutat får ni nycklarna och kan flytta in direkt. En smidig och bekymmersfri väg till ert färdiga hem.
 
Med vår delade entreprenad tar vi hand om stomkonstruktionen och alla viktiga detaljer för att göra ditt hus tätt och klart för vidare inredning. Det inkluderar montering av ytter- och innerväggar, fönster, ytterdörrar, golvbjälklag och takstolar med allt från undertak till tegelläkt. Hos BohuslänsVillan har ni massor av valmöjligheter för att skapa ert drömhem. Oavsett om ni föredrar att bygga helt i lösvirke eller med färdiga väggmoduler enligt era ritningar, är vi här för att göra processen så flexibel och tillfredsställande som möjligt. Er nöjdhet är vår främsta prioritet.